петак, 24. фебруар 2012.

HRISTOV DRUGI DOLAZAK - USKORO


 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjQ2fApEyXVIiQgnd-hZnstM2netDoymmSyP_vnzUI_lJ7xW973LyY6ZUmFSUF0x3a-1xuUsJ9WfepiRYOOXcl53OQXP2O_JaNIRS_BhsQ5sU6Lmo6systFKmH6CBEV83JJhl5NJ9Empfw1/s1600/SecondComingOfChrist.jpg


Smatram da je tema drugog Isusovog dolaska,jedna od najbitnijih za nas koji zivimo u danasnjem vremenu, posebno iz razloga sto svi predznaci pokazuju da je blizu vreme kraja koje biblija opisuje kao ono koje ce prethoditi Hristovom slavnom dolasku.
Iz tog razloga dao bih nekoliko nagovestaja onoga sto ce biti scenario buducih dogadjaja, a koji ce se ostvariti u danima koji su pred nama, i okoncati vekovnu istoriju greha na ovoj zemlji.

Po nekim otkrivenjima koja je Bog dao u ovom vremenu, mi zivimo pred samim pragom zavrsnih dogadjaja, kada ce uslediti sve ono sto je zapisano u prorocanstvima biblije kao vreme posletka, i Hristovog drugog dolaska.

Ono sto je direktno otkrivenje dato od Boga je to, da je milost Bozja na izmaku, i da ce Bog uskoro svojim razornim sudovima pohoditi ovu zemlju.
Takodje, da su sve ucestaliji kataklizmicki dogadjaji, ukljucujuci velike potrese u Japanu pocetkom 2011 godine, kao i ostalim delovima sveta, i posebno u gradicu sa simbolicnim imenom `KRAJSTCHURCH - Hristova crkva, koji se nalazi na novom zelandu a cije ime govori samo za sebe, da su ovi dogadjaji samo pocetak i direktni predznaci kraja, sto ce dovesti do toga da ce Bog uskoro u jednom danu potresti celu planetu ovim sudovima, i uciniti da svako otvori svoje oci pred dogadjajima koji ce uslediti.

Ono sto ce ovi sudovi izazvati na globalnoj svetskoj sceni, upalice kapislu koja ce uciniti da ce svetski mocnici ( politicke i verske vodje ), iz razloga spasenja covecanstva od nadolazeceg gneva Bozjeg, i propasti sveta, ustoliciti dugoocekivanog Mesiju - Antihrista novog doba, i uspostaviti obavezan svetski zakon za sve ljude na planeti, koji ce sadrzavati propise suprotne Bozjem vecnom nepromenjivom zakonu, sto ce dovesti do globalnog progonstva onih koji taj zakon ne prihvate, i ne poklone se Antihristu kao Bogu na zemlji, nakon cega ce uslediti Hristov slavni dolazak..

Ovi dogadjaji ce biti prekretnica u ljudskoj istoriji, jer ce dovesti do toga da se svet opredeli za dve moguce strane, odnosno za sluzbu jedinom zivom Bogu i poslusnost njegovom vecnom nepromenjivom zakonu, ili sluzbu Antihristu i njegovom zakonu koji je u suprotnosti sa Bozjim zakokonom.

`I stadoh na pesku morskom; i videh zver gde izlazi iz mora, koja imaše sedam glava, i rogova deset, i na rogovima njenim deset kruna, a na glavama njenim imena hulna.
I zver koju videh beše kao ris, i noge joj kao u medveda, i usta njena kao usta lavova, i dade joj zmija silu svoju, i presto svoj, i oblast veliku.
I videh jednu od glava njenih kao ranjenu na smrt, i rana smrti njene izleči se. I čudi se sva zemlja iza zveri, i pokloniše se zmiji, koja dade oblast zveri.
I pokloniše se zveri govoreći: Ko je kao zver? I ko može ratovati s njom?
I dana joj biše usta koja govore velike stvari i huljenja, i dana joj bi oblast da čini četrdeset i dva meseca.
I otvori usta svoja za huljenje na Boga, da huli na ime Njegovo, i na kuću Njegovu, i na one koji žive na nebu.
I dano joj bi da se bije sa svetima, i da ih pobedi; i dana joj bi oblast nad svakim kolenom i narodom i jezikom i plemenom.
I pokloniše joj se svi koji žive na zemlji kojima imena nisu zapisana u životnoj knjizi Jagnjeta, koje je zaklano od postanja sveta.
Ako ko ima uho neka čuje. Ko u ropstvo vodi, biće u ropstvo odveden; ko nožem ubije valja da on nožem bude ubijen. Ovde je trpljenje i vera svetih.
I videh drugu zver gde izlazi iz zemlje, i imaše dva roga kao u jagnjeta; i govoraše kao aždaha.
I svu vlast prve zveri činjaše pred njom; i učini da zemlja i koji žive na njoj pokloni se prvoj zveri kojoj se isceli rana smrtna.
I učini čudesa velika, i učini da i oganj silazi s neba na zemlju pred ljudima.
I vara one koji žive na zemlji znacima, koji joj biše dani da čini pred zveri, govoreći onima što žive na zemlji da načine ikonu zveri koja imade ranu smrtnu i osta živa.
I bi joj dano da dade duh ikoni zverinoj, da progovori ikona zverina, i da učini da se pobiju koji se god ne poklone ikoni zverinoj.
I učini sve, male i velike, bogate i siromašne, slobodnjake i robove, te im dade žig na desnoj ruci njihovoj ili na čelima njihovim,
Da niko ne može ni kupiti ni prodati, osim ko ima žig, ili ime zveri, ili broj imena njenog.
Ovde je mudrost. Ko ima um neka izračuna broj zveri: jer je broj čovekov i broj njen šest stotina i šezdeset i šest. ( Otkrivenje 13 poglavlje ).


`I drugi anđeo za njim ide govoreći: Pade, pade Vavilon grad veliki: jer otrovnim vinom ***rstva svog napoji sve narode.
I treći anđeo za njim ide govoreći glasom velikim: Ko se god pokloni zveri i ikoni njenoj, i primi žig na čelo svoje ili na ruku svoju,
I on će piti od vina gneva Božijeg, koje je nepomešano utočeno u čašu gneva Njegovog, i biće mučen ognjem i sumporom pred anđelima svetima i pred Jagnjetom.
I dim mučenja njihovog izlaziće va vek veka; i neće imati mira dan i noć koji se poklanjaju zveri i ikoni njenoj, i koji primaju žig imena njenog.
Ovde je trpljenje svetih, koji drže zapovesti Božije i veru Isusovu.
( Otkrivenje Jovanovo 14. 8 - 12 ).


U nastavku su navedeni linkovi sa vestima o kataklizmickim dogadjajima, posebno onim koji su se dogodili u 2011 godini, a koji kao sto je receno, pretstavljaju direktne znakove kraja:


http://www.smedia.rs/vesti/vest/60532/Mjanmar-Zemljotres-Pogledajte-posledice-zemljotresa-u-Mjanmaru-FOTO.html


»Smrtonosni tornado« u Americi:

http://www.rtvpink.com/vesti/vest.php?id=35413

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=04&dd=16&nav_id=506530

»Dramatično: novi zemljotres u Japanu«:

http://www.smedia.rs/vesti/vest/62196

http://www.kurir-info.rs/planeta/fukusima-ce-odleteti-u-vazduh-85648.php

http://www.kurir-info.rs/planeta/jak-zemljotres-pogodio-veliki-koralni-greben-85701.php

http://www.srbijanet.rs/vesti/vesti-iz-sveta/80574-japan-pogodio-zemljotres-od-4-8-stepeni-elektrana-ugrozena.html

http://www.medio.rs/3811_Gori-Teksas.html

http://www.021.rs/Info/Svet/Japan-Novi-zemljotresi.html

http://www3.serbiancafe.com/lat/vesti/14/86325/zemljotres-jacine-69-pogodio-solomonova-ostrva-nema-stete.html

http://www.novosti.rs/vesti/planeta.70.html:327506-Jak-zemljotres-na-Novom-Zelandu

http://www.nezavisne.com/novosti/svijet/Novi-Zeland-pogodio-zemljotres-upozorenje-na-cunami-86694.html

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/249860/Snazan-zemljotres-u-prefekturi-Fukusima

http://www.kurir-info.rs/planeta/molitva-iz-pakla-teksasa-86851.php

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/250151/Serija-snaznih-zemljotresa-u-Indoneziji

http://www.novosti.rs/vesti/planeta.70.html:328384-Zemljotres-na-Javi-nema-opasnosti-od-cunamija

http://www.smedia.rs/vesti/vest/62843/Kolumbija-Poplave-Kolumbija-odnele-67-zivota.html

http://www.medio.rs/4163_Tornado-i-poplave-usmrtile-osmoro-ljudi-u-SAD.html

http://www.rtv.rs/sr_lat/svet/zemljotres-pogodio-cile_250987.html

http://pressonline.rs/sr/vesti/globus/story/159117/Sna%C5%BEan+zemljotres+pogodio+Meksiko.html

http://www.vesti-online.com/Vesti/Svet/133750/Tornado-usmrtio-305-osoba

http://www.nezavisne.com/novosti/svijet/SAD-U-naletu-tornada-poginulo-340-ljudi-87980.html

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/66194/Snazan-zemljotres-pogodio-Panamu

http://www.smedia.rs/vesti/vest/63193/Tajvan-Zemljotres-Snazan-zemljotres-pogodio.html

Нема коментара:

Постави коментар